lauantai 11. maaliskuuta 2017

Vaaliteema omin käsin toteutukseen!

Sattuipa somasti  - kerrassaan oivallisesti! Työkseni teen hoitotöitä kevytyrittäjänä, joten mahdollisuuksia on vastaanottaa lisää työtä. Raahen kuntarekryyn olen omat tietoni tallentanut ja tulipa yhdeydenotto ulkoalueista vastaavilta - tuletko työhaastatteluun? Kyllä sopii ja menin. Lopputuloksena on pesti kesäkuukausille istuttaa ja hoitaa Raahen keskustan kukkaistutukset ja suunnitella muitakin istutuksia pienen budjetin sallimissa rajoissa hyvin itsenäisesti.

Kesäkukkien lisäksi perennapenkkejä koko kesän kukkijoiksi?

Nauroin iloisti haastatelleille miehille, että ette varmaankaan tienneet minun olevan kuntavaaliehdokas, jonka yksi vaaliteema on vihreä ja viihtyisa Raahe. Pääsen siis omin käsin rakentamaan viihtyisiä ja kutsuvia yhteisiä tiloja puistoissa ja keskustassa. Tulin vaaleissa valituksi tai en, niin taatusti tämän teesini saan tehdä omin käsin alusta loppuun. On muuten tosi mieluisaa puuhaa! Kaksi ihaninta työsektoria elämässäni on ihmisten hoitaminen ja puutarhan rakentelut. Kumpaankin löytyy monipuolista osaamista ja kokemusta.

Miten olisi Raaheen syreenien kukkia ja tuoksuja?
Ideoiden vähyydestä en ole koskaan kärsinyt, joten nytkin ajelen Raahen keskustassa silmäillen samalla kohentamisen tarpeita. Tästä kirjoitan varmaan joskus myöhemmin, kunhan kasvukauden käynnistyttyä saan tehtyä kunnon inventaarin ja kohtuullisia suunnitelmia.

Missä on Raahen ruusut? Pensasruusut ovat kestäviä, helppohoitoisia ja tuoksuvia.

Jos sinulla on ideoita tai toiveita, niin ota yhteyttä! Tutkitusti viherrakentaminen tukee kaupungin vetovoimaa, viihtyisyyttä ja asukastyytyväisyyttä. Parhaimmillaan se on myös yhteisöllisyyttä ja osallistumista oman alueen hyvinvointiin. Tässä on mukavaa suunnittelua ja tekemistä koko kesäksi! Tässä voisi haastaa taas kyläyhdistykset mukaan resurssien mukaan somistamaan 8-tien laitaa omilla kukkaistutuksilla. Kasvukausi on tulollaan, joten tehdään yhdessä viihtyisää Raahea, johon on hyvä kulkijankin pysähtyä nauttimaan monista hienoista asioista täällä!

Iloa ja valoa poluillesi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti