sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

Numerot jaettu ja kärkipäässä kuutosena!

Vaalinumerot tulivat jakoon ja osalleni tuli 6. Ei ole tuttu numero edes todistuksista, mutta ihan kärkinumeroitahan tuo on. No se minusta näyttää ihan hyvälle ja hienolle numerolle!


Ajatuksena se herätti numerologian, joka käy viihteestä.  Numero 6 on yhteistyön luku. Se kuvaa myös avioliittoa, linkkiä ja yhteyksiä. Kuutonen on vastavuoroista toiminta sekä hengen ja materian vuorovaikutusta ja yhteisöllisyyttä. Kuutonen käsittää muuntumisen, harmonian, rauhan ja tyytyväisyyden. Kuutoseen kuuluu myös  kauneus ja totuus sekä vastavuoroisuus.  Kuusi ilmentää feminiinistä perusolemusta, myötätuntoa ja rahaa.
Ota ihan viihteenä tuo numerologia, kunhan pohdin numeroa ja mitä se voisi merkitä. Se nyt vain sattuu olemaan minun numeroni vaaleissa. Mutta nuo kuutosen merkitykset kyllä jotenkin kolahtivat, ainakin saivat hymyilemään - toivottavasti sinutkin!

Iloa ja valoa arkiviikkosi - kevät tuntuu tulevan nyt rytinällä. Odotamme muuttolintuja Föhn-tuulen myötä. Olisi kiva saada varhainen kevät pitkästä aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti