lauantai 8. huhtikuuta 2017

Se hetki on NYT!

Oletko käynyt äänestämässä? Huomenna on varsinainen vaalipäivä, joten jos et ennakkoäänestänyt niin tee se huomenna omassa vaalipiirin äänestyspaikassasi. Luuletko, että oma äänesi ei merkitse? Kyllä se merkitsee hyvin paljon. Sillä saa valitusoikeuden - olet halunnut vaikuttaa ja äänestämäsi ihminen ja hänen taustaorganisaationsa vastaavat huutoonsa eli vaaliohjelmaansa.

Kurjet muutolla. Porukassa taittavat taivalta nämäkin.

Vietin tänään mukavaa päivää Raahelan torilla jututtaen ihmisiä. Tarjolla oli hyvin paistettuja makkaroita, joissa grillimestarina toimi Aimo Karppinen. Testasin - oivallisen hyvin paistettuja ja sinapilla aateloituja valioyksilöitä. Oli mukavaa nähdä paljon aktiivisia ihmisiä, jotka haastoivat ajatuksia ja keskusteluja. Minä en ole keskitien hiljainen kulkija, vaan mielipiteiden ihminen. Perustelut löytyvät jokaiseen mielipiteeseen. Niitä mielipiteitä muodostetaan ja jalostetaan aina tiedon valossa.

Eli siis antoisa päivä tänäänkin. Huomenna punnitaan vaalivalvojaisissa kannatus. Tulee jännä ilta! Siis kanna kortesi kekoon ja äänestä! Demokratia on äänioikeus kaikilla - käytä sitä etuoikeutta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti